Vorige | Volgende
Verhuurd

Zwolseweg 6 Heerde

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

038-4479955

info@moza.nl

Omschrijving

Op een mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg én aan de rand van het centrum staat deze mooie winkel/bedrijfsruimte met een frontbreedte van 7,5 meter. Het pand is...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
132 m²

Omschrijving

Op een mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg én aan de rand van het centrum staat deze mooie winkel/bedrijfsruimte met een frontbreedte van 7,5 meter. Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1937, maar in de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aan de achterzijde extra winkelruimte bij te huren. Ook zijn er mogelijkheden om (in overleg met de huidige huurder) de bestaande onderneming voort te zetten. Tevens is koop van het pand bespreekbaar!

Indeling winkelruimte:
Entree met schuifdeuren en toegang tot de ruime en moderne winkelruimte met laminaat vloer, systeemplafond en verwarming. De winkelruimte is onderverdeeld in diverse afdelingen en beschikt over een eigen kantine, bergruimte en toilet. U heeft de mogelijkheid om extra winkelruimte aan de achterzijde bij te huren van circa 55m².

Bijzonderheden:
Mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg én aan een aanlooproute richting het centrum. Voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Een ruime en moderne winkelruimte die u zo kunt betrekken. U heeft de mogelijkheid om extra winkelruimte bij te huren van ca. 55m². Tevens zijn er mogelijkheden om (in overleg met de huidige huurder) de bestaande onderneming voor te zetten. Huurperiode maximaal twee jaar. Ook is koop van het pand bespreekbaar!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
132 m²
In units vanaf
132 m²
Perceel
463 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerde
Sectie
K
Perceel
4710
Oppervlakte
463 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's