Uw woning verkopen blijft een spannende, emotionele en aangrijpende gebeurtenis. Juist daarom is een deskundig en eerlijk advies belangrijk. Door onze ervaring en kennis zijn wij zeer goed ingespeeld op de plaatselijke huizenmarkt. Samen met u stellen wij een reële vraagprijs vast en een verkoopstrategie welke past bij uw wensen. Door ons actueel en uitgebreid zoekersbestand kunnen wij reeds vóór publicatie van uw woning serieuze gegadigden benaderen. Tevens wordt onze kwaliteit gegarandeerd door het NVM-lidmaatschap en wordt uw woning aangemeld in het landelijk uitwisselingssysteem van de NVM.

Steeds meer potentiële kopers onderzoeken het aanbod via internet. Uw woning wordt met uw goedvinden geplaatst op onze eigen website en tevens op de landelijke woningsite Funda.nl. Daarnaast adverteren wij in overleg met u in de plaatselijke bladen. Ons kantoor ligt op een uitstekende, goed bereikbare locatie. Uw woning wordt in de moderne etalage van ons kantoor getoond. Dat garandeert een hoge aanloop!

Graag informeren wij u in een (vrijblijvend) persoonlijk gesprek wat wij te bieden hebben bij de verkoop van Uw woning. Zo ervaart U meteen met wie U te maken heeft.