Heeft u een taxatierapport nodig? Dan bent u bij MOZA Makelaardij ook aan het goede adres!

Onze makelaars zijn namelijk NVM-gecertificeerd en ingeschreven in het woningen- en bedrijven register van VastgoedCert. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een objectief en goed onderbouwd taxatierapport ontvangt. Ook voor een gevalideerd taxatierapport (NWWI of Taxateursunie) kunt u bij ons terecht.

Waarom een taxatierapport?

Een taxatierapport kan diverse doeleinden hebben. U kunt hierbij denken aan een taxatierapport ten behoeve van een geldverstrekker of voor de verkoop of aankoop van een woning. Maar in sommige gevallen heeft u een rapport nodig ten behoeve van het bijstellen van de WOZ-waarde of een boedelverdeling. Wij als NVM-makelaar weten precies wat er van belang is voor dergelijke rapporten en zorgen ervoor dat u een deskundig en goed onderbouwd rapport ontvangt.

Maar, u heeft niet altijd een compleet taxatierapport nodig. Vaak heeft u voldoende aan een mondelinge of schriftelijke waardeverklaring. Neem gerust met ons contact op om te kijken of u een compleet taxatierapport nodig heeft of dat u kunt volstaan met een waardeverklaring.