Het vaststellen van de juiste vraagprijs is ontzettend belangrijk bij de verkoop van uw woning. Onderzoek wijst namelijk uit dat een vraagprijs bepalend kan zijn voor het uiteindelijke verkoopresultaat. 

Een voorbeeld van een prijsstrategie is de psychologische prijsstelling. Deze prijsstelling wordt vaak gebruikt in een supermarkt, waarbij er voor wordt gekozen om een product aan te bieden net onder een rond bedrag, bijvoorbeeld €0,99 of €9,99. Met deze prijsstelling probeert de supermarkt u te verleiden om tot aankoop over te gaan. 

Maar geldt dit ook voor de woningmarkt? Het antwoord zal u verrassen! Er is namelijk aangetoond dat wanneer er gekozen wordt voor een bepaalde prijsstrategie dit een aanzienlijk effect heeft op de verkoop van uw woning. Het is daarom belangrijk om bij de verkoop van uw woning goed stil te staan bij de juiste vraagprijs.

Wilt u ook weten wat de juiste vraagprijs voor uw woning is? Wij bieden u een gratis prijsindicatie aan! Zo weet u precies welke vraagprijs zorgt voor de meeste aandacht voor uw woning en het beste verkoopresultaat. Een afspraak is snel gemaakt via info@moza.nl of telefoonnummer 038-4479955.