Vorige | Volgende

Molenweg 18-48 HEERDE, Veluwe

Huurprijs op aanvraag

Neem contact met ons op

038-4479955

info@moza.nl

Omschrijving

AANTREKKELIJKE AANVANGSKORTING VAN TOEPASSING. VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN! Bent u op zoek naar een moderne bedrijfsruimte om uw bedrijf op te starten of misschien wel uit te breiden?...

Kenmerken

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
2.188 m²
Opp bedrijfshal
2.188 m²

Omschrijving

AANTREKKELIJKE AANVANGSKORTING VAN TOEPASSING. VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN!

Bent u op zoek naar een moderne bedrijfsruimte om uw bedrijf op te starten of misschien wel uit te breiden? Dit is de uitgelezen kans voor u!

Deze moderne bedrijfsunits staan op een mooie zicht locatie aan een drukke Rondweg in Heerde. De units zijn uitermate representatief en te huur vanaf een oppervlakte van 84m² op de boven- of beneden verdieping. Heeft u meer ruimte nodig? Geen probleem. De ruimtes zijn eenvoudig uit te breiden naar 168m²! Nog meer ruimte nodig? Vraag naar de mogelijkheden, want er zijn opties om units bij elkaar aan te trekken en zo de ruimte nog meer uit te breiden.

Het pand is in 2012 gebouwd met hoogwaardige materialen en is voorzien van een modern klimaatbeheersingssysteem. Hierdoor kunt u profiteren van ontzettend lage energielasten! Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor diverse activiteiten. Zo is er op dit moment een divers huurdersbestand van tandarts tot accountant en kunt u bijna met elk bedrijf terecht in dit fraaie bedrijvencentrum. Heerde is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Daarnaast zijn de opritten van de A28 en A50 niet ver gelegen van deze locatie. De units zijn per direct te betrekken en de huurprijs is op aanvraag.

Voorwaarden: Huurder mag, onder voorwaarden, onderverhuren. Meldingsplicht huurder bij gemeente Heerde. (Milieu)vergunning(en) voor huurder. Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur. Servicekosten € 37,50,= per maand. Er wordt éénmalig een bedrag van € 150,=, exclusief btw, in rekening gebracht voor het in gebruik nemen van de brievenbus, reclamezuil aan de voorzijde en het bord aan de zijkant van het gebouw.

Wilt u een aanbieding voor uw specifieke situatie? Neem dan contact op met één van onze makelaars.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Service kosten
€ 38 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
2.188 m²
In units vanaf
86 m²
Opp bedrijfshal
2.188 m²
In units vanaf
86 m²
Perceel
2.903 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerde
Sectie
B
Perceel
3327
Oppervlakte
2903 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's